Európai Unió
Főoldal     ❯     Rólunk

Rólunk

Tisztelt Partnerünk!

Az Amtra csoport 26. éve működik a piacon. Több, mint 16 márka vezető előállítói és kereskedői vagyunk az autós vegyszerek és professzionális tisztítószerek terén.

Clinex márkájú termékünket néhány éve indítottuk el a Horeca hálózat tagjai, tisztítóvállalatok, karbantartási részlegek, autómosók és minden olyan vállalat számára, melyek professzionális tisztítószereket használnak. Termékeink széleskörűen alkalmazhatóak éttermekben, hotelekben, iskolákban, ipari és kereskedelmi üzemekben, autómosókban, irodákban, közintézményekben és üzemi csarnokokban egyaránt. A kínálatunkban szereplő, prémium minőségű termékek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Termékeink minőségét az ISO 9001 és az Üzleti Hitelesség D&B (Dun & Bradstreet) minőségi tanúsítványa biztosítja.

A legmodernebb technológiákat alkalmazzuk – biológiailag lebomló összetevőket és a nanotechnológia módszerét. A nanotechnológia jelenleg a leggyorsabban fejlődő terület, melyet sikeresen alkalmazunk a Nano Protect Line termékeinek előállítása során. A nanotechnológián alapuló receptúra növeli a termékek hatékonyságát, antibakteriális védelmét, antiallergén hatását, a termékek használata ezáltal még biztonságosabbá válik.

Ügyfeleink igényeinek megfelelően, a HACCP rendszer gyors és eredményes bevezetésével, a tisztítás a vendéglátás minden területén biztonságosabb és hatékonyabb módon történhet. Azon ügyfeleink számára, akik már rendelkeznek saját eladói hálózattal és SAJÁT MÁRKÁT szeretnének, együttműködést és támogatást nyújtunk. A minőséget és az árat az igényekhez és a kereslethez igazítjuk, segítséget nyújtunk a csomagolási projektek terén és a kínálat összeállításában egyaránt.

Kérem, ismerkedjen meg kínálatunkkal.

Tisztelettel:

Erdős Csaba
CEO